Крушарски: Не е нормално да хвърлят камъни по наши футболисти

30 Сеп 2019 08:40

Финансовият благодетел на Рилски спортист Христо Крушарски коментира ексцесиите в мача с Миньор в Самоков от Югозападната Трета лига.

Към края на срещата на стадион "Искър" феновете на чуковете запалиха тревата в сектора си и без малко да предизвикат пожар.

"Треньорът им казва, че не са виновни. Виновно са и цялото ръководство, и треньорът, и играчите, и т.н. Бях бесен след края на мача. Ако тези момчета не се вземат в ръце, така ли ще я караме и занапред. Да идват да бият, да трошат, да правят скандали и да нападат възрастни хора. И после да казват, че някой друг им е счупил огледалото на колата. Те, ако се мислят за безнаказани, значи жестоко се лъжат. Аз съм си пуснал жалбите.

Служебните лица са си написали докладите и чакам решения, наказания. С агресия нищо не се прави. Аз сега ще им покажа на Миньор, че няма да са първи. Да го знаят в Перник. Не става така. Ами ако аз бях събрал 100 човека и се бяха срещнали с техните 100 човека, какво щеше да стане тогава.

Ако бяха ударили един футболист в главата и умре, както хвърляха камъни по играчите, тогава ли щяхме да вземем мерки. За това се намесих аз вчера", бесен бе Крушарски пред "Тема: Спорт".

Main Menu