Георги Илиев: Щом побеждаваме, всичко е наред /видео/

30 Сеп 2019 22:09

Полузащитникът на Локомотив Пловдив Георги Илиев очаквано прибра бутилката шампанско за Играч на мача при успеха с 3:2 над Витоша Бистрица в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига. 38-годишният варненец се отчете с гол и асистенция за успеха, при който тимът отново позволи голове във вратата си след постигането на добра преднина.

„Заслужавахме победата. Имахме немалко ситуации и можеше да съжаляваме за пропуските си. Създадохме доста положения за гол, реализирахме една част от тях. Всичко е в рамките на нормалното, щом победихме”, коментира Илиев пред DIEMA SPORT.

„Може би по-добрата сработка ни помогна . Опитвахме повече да държим топката, с по-комбинативен футбол. Създадохме доста ситуации и ако реализираме една добра част от тях, ще се поздравим с успех. Ние сме най-резултатният тим в България, то си личи.”

„Имаме високи футболисти, които играят добре с глава. Доста вкарват. Така и ние записваме асистенции. Важното е отборът да върви напред, не кой вкарва.”

„Да се борим с Левски и ЦСКА за топ 3? Ще видим. Президентът си има виждания. Има време ще видим. Накрая ще видим какво ще стане”, добави Илиев.

 

Main Menu