Етър и Локомотив (Пд) 0:0

05 Окт 2019 16:50

Росен Кирилов и Бруно Акрапович обявиха състави на Етър и Локомотив (Пловдив), които се изправят един срещу друг в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят от 17:30 часа се очертава да бъде доста интересен. Локомотив (Пд) е в серия от победи, която "болярите" се канят да спрат. “Смърфовете” обаче имат други планове и се надяват да продължат възходящата си линия и с успех днес да се изравнят по точки с втория в класирането Левски.

Локомотив е с най-резултатното нападение в елита от началото на сезона. Пловдивчани имат 27 отбелазани гола, което е средно по 2,45 попадения на мач.

Статистиката също е на страната на “Смърфовте”. В досегашните 52 мача между тези отбори в елита Локо има 24 победи, срещу 17 загуби и 11 равенства.

Стартови състави:

ЕТЪР: Христо Иванов, Александър Дюгеров, Здравко Илиев, Ивайло Димитров, Иван Иванов, Красимир Станоев, Крис Гади, Румен Руменов, Светослав Ковачев, Яни Пехливанов, Христофор Хубчев

ЛОКОМОТИВ: Мартин Луков, Стивън Езе, Диниш Алмейда, Дейвид Малембана, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев, Бирсент Карагарен, Георги Илиев, Димитър Илиев, Ален Ожболт, Момчил Цветанов

Main Menu