Локо срещу Литекс днес за Купата

05 Дек 2019 01:16

Носителят на Купата на България Локомотив продължава защитата на трофея с домакинство на тима от Втора лига Литекс в осминафиналите в турнира. Мачът е днес от 17:30ч. на стадион „Локомотив“.

В миналия кръг в първенството Локомотив направи 0:0 като домакин с Арда, а Литекс победи с 3:2 като гост Поморие в среща от Втора лига.

В класирането в елита Локомотив е трети с 37 точки, а Литекс е пети с 27 точки във Втора лига.

Двата отбора стигнаха до тази фаза на турнира, след като в първия кръг се справиха съответно Локомотив победи като гост Балкан Ботевград с 3:0, а Литекс победи Монтана с 3:0.

Двубоят е на директна елиминация и ако се стигне до равенство в редовното време следват две продължения по 15 минути и ако и при тях няма победа ще се стигне до дузпи.

В Ботев наказан е Стивън Езе, а старши треньорът Бруно Акрапович също е наказан и няма да води Локомотив от скамейката днес.

Съдията на двубоя ще е Васимир Маруан Ел-Хатиб.

Вероятни състави:

Локомотив: Мартин Луков, Милош Петрович, Диниз Алмейда, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Парвизджон Умарбаев, Георги Илиев, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Ален Ожболт

Литекс: Петър Л.Петров, Галин Минков, Иван Иванов, Пламен Николов, Петко Ганев, Олег Димитров, Георги Иванов, Илиян Капитанов, Тонислав Йорданов, Иван Митрев, Петър Д.Петров

Main Menu