Печат на тази страница

Предложиха основен играч на Локомотив на Левски

08 Дек 2019 10:34

Левият защитник на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич е бил предлаган на Левски. 26-годишният хърватин е основен играч в състава на Бруно Акрапович. Той има договор с клуба до края на първенството. Това означава, че след Нова година ще може да води разговори с други отбори, в които евентуално да премине като свободен агент през лятото, пише „Тема спорт”.

Ако някой клуб го иска през зимата, то със сигурност ще трябва да извади трансферна сума. Йосип Томашевич бе привлечен от Локо преди сезон 2018/19. Той се утвърди като титуляр при Бруно Акрапович. През настоящата кампания има 15 мача, като в тях е отбелязал 2 гола и е направил 2 асистенции. Очаква се ръководството на пловдивчани да води преговори с него, за да удължи контракта му.

Левски оглежда пазара за бекове. Треньорът на сините иска да подсили тима с двама крайни защитници през зимата, защото в момента разполага единствено с Живко Миланов и Иван Горанов.

Те не са пропуснали дори един шампионатен мач и често стискат зъби и играят с проблеми. В полезрението на Левски са левите бекове на Берое и Ботев Пловдив Александър Василев и Лазар Марин. Първият бе искан от сините още през лятото, но тогава до сделка не се стигна. След това той удължи договора си със старозагорския клуб. Цената му е около 200 хиляди евро. Марин пък е по-евтин вариант.

За подсилване на десния фланг сините са набелязали национала от Арда Деян Лозев. 26-годишният футболист може да действа както като халф, така и като бек.

От „Герена" ще започнат разговори за привличането му веднага след последния мач за есенния полусезон срещу Локо Пд. Много е вероятно именно Лозев да стане първото зимно попълнение на Левски.

Main Menu