Димитър Илиев: Качеството беше много по-ниско от това, което феновете заслужават /видео/

16 Фев 2020 17:03

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев не бе доволен от съдийството в днешния мач с Ботев (Пловдив), завършил наравно 0:0. Нападателят призна, че се чувства длъжник на своя отбор и отличи някои футболисти в състава на “смърфовете”.

"Чувствам се длъжник. Можеше да дам много повече на моя отбор. Има обективни и субективни фактори за това. Нямам претенции, че съдията е ощетил нашия отбор, но всяко едно докосване се свиреше фаул. Не съм виждал такъв страх у съдия. И тримата ни защитници изиграха много силен мач. Имахме няколко положения, които не използвахме. Качеството беше много по-ниско от това, което феновете заслужават. Много напрежение и борба".

Николай Николаев е много работоспособен и работлив. Не само той, а и Лукас Масоеро. Във фаза защита изглеждахме много добре и не отстъпвахме в нищо. Изиграхме с напрежение някои ситуации. Времето ще покаже колко време ни трябва да се адаптираме с новите футболисти. Има момчета, които бяха привлечени и още не са им готови документите. Салинас ми направи добро впечатление. Надявам се да получи по-бързо картотека, за да може да ни помогне. Длъжни сме срещу Царско село да покажем по-добра игра в предни позиции".

Main Menu