Акрапович: Загубихме заслужено

28 Фев 2020 19:58

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели разочарованието си от представянето на неговия тим през първото полувреме на гостуването на Берое, загубено с 0:2. Все пак наставникът беше доволен от подобрението през втората част ис е надява, че това ще бъде пренесено и в срещата от Купата на България във вторник срещу ЦСКА 1948.

„Загубихме заслужено. Първото полувреме не влязохме мача, както искахме ние. Вината е моя. Не успяхме да направим промените навреме, за да функционираме по-добре. Не бяхме концентрирани през първото полувреме и бяхме наказани. При втория гол направихме няколко харакири пасове и имахме късмет, че не изгониха вратаря ни“, започна босненският специалист.

„Не влизахме добре в единоборствата през първото полувреме. През втората част подобрихме това и можеше да отбележим попадение, но заслужаваме поражението. Трябваше да си вкараме положенията, като цяло създаваме много положения, но не вкарваме достатъчно от тях. Успяхме да покажем по-добро лице през втората част и трябва да го пренесем в Купата.

„Трудно е да намериш същото качество на играчите като това, което загубихме през зимата. Привлякохме качествени играчи, но им трябва време, за да се аклиматизират към изискванията ни“.

„ЦСКА е качествен, подсили се с играчи от първата дивизия. Те имат качества да играят в efbet Лига. Ще трябва да направим всичко възможно, за да зарадваме фантастичните си фенове с победа“, завърши Акрапович.

 

Main Menu