Крушарски подари фланелка на Борисов, Бойко към Горанов: Пази я много е скъпа - 12 милиона /снимки + видео/

29 Фев 2020 10:26

Бойко Борисов посети стадиона на Локомотив - Пловдив и видя проекта за изграждането на нова трибуна и подмяна на тревната настилка. Президентът на Локомотив Христо Крушарски подари на Бойко Борисов фланелка на отбора и го покани на мач след завършване на стадиона. Борисов даде фланелката на Владислав Горанов с думите: Пази фланелката, защото е много скъпа 12 млн лева. Премиерът се обърна към Крушарски: Какво правиш дърта маймуно?. "Благодаря Ви за помощта, сега ще построи по-бързо стадиона.",  каза Крушарски. 

На министър - председателя бяха показани и ремонтните дейности на стадиона. Сред присъстващите бяха Атанас Узунов, Георги Иванов – Гонзо, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на спорта Красен Кралев.

Премиерът заяви, че това което са му поискали са 12 милиона лева и те вече би трябвало да са дошли в кметството. Той помоли максимално бързо да минават процедурите и в края на годината всичко да е готово. "Зная, че като дойда - ще ми кажете, че нещо не достига", каза премиерът.

 

Кметът Здравко Димитров и областният управител Дани Каназирева, както и районни кметове - Костадин Язов, Костадин Димитров, Димитър Колев, Стоян Алексиев и бившият кмет Иван Тотев придружават Борисов.

Main Menu