Витанов от Локо аут за месец

13 Мар 2020 10:01
След вчерашната рентгенография е станало ясно, че халфът на Локомотив (Пловдив) Петър Витанов вече може да свали обездвижващия ботуш, който носи повече от две седмици. Витанов страда от усложнения на травма, която е имал още като играч на Черно море. Възстановяването му върви добре, но той няма да може да играе още около месец. Очакванията са да е на линия за полуфиналите с Левски в турнира за Купата на България. По програма първите двубои от тази фаза ще се играят на 7 - 9 април, а реваншите ще са на 21 - 23 април.
 
В същото време треньорът на "черно-белите" Бруно Акрапович призна пред "Меридиан Мач", че последното ново попълнение Доминик Малонга все още не е готов да изиграе цял мач.
 
"Доминик е добър футболист. Такъв тип играч търсихме и вярвам, че ще е от полза на клуба. В момента не е в добра кондиция и може да играе на високо ниво едва двайсетина минути. Ще му дам шанс в мача с Етър. Надявам се играчите ми да покажат друго лице в сравнение с това от мача с Витоша (Бистрица) и да оценят важността на срещата. Тренираме сериозно", каза Акрапович.

Main Menu