Крушарски: За Локомотив, първенството и Гонзо

05 Юни 2020 16:17

Собственикът ма Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред „Тема Спорт“ по редица въпроси, свързани с клуба.

Toй коментира евентуалното завръщане на Георги Иванов-Гонзо на „Герена“, предстоящия мач с Етър днес, играчите с изтичащи договори и ситуацията около стадиона.

„В нашия клуб сме със заспали чувства. Чакаме с нетърпение не мачовете, а да приключим шампионата. Ще свърши бързо. За двубоя с Етър ще кажа, че най-много ме е страх от отбори с проблеми и тези, които са считани за аутсайдери. Трябва да играем с Етър като равен с равен, никакво подценяване и успокоение. Готвим се за битка. Да не стане като с Витоша (1:1 на 7 март) на „Лаута“. Като правиш такива мачове, после работиш без пари. Много ме интересува мен, че някой бил стресиран. И аз съм под постоянен стрес, но пак си живуркам“, отсече Крушарски и коментира възможността Гонзо да отиде в Левски.

„Аз за момента въобще не зная да има предложение към Гонзо. За пет години съм ги слушал много такива – този отивал, онзи отивал. Гонзо си е директор на Локомотив Пловдив. Ако реши да отиде, никой няма да го спре, но аз не знам за такова нещо“, допълни Крушарски.

Main Menu