Крушарски: Другите хич и да не се надяват за Купата

09 Юни 2020 23:16

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отсече, че Купата на България остава на „Лаута”. Това той стори след победата в първия полуфинален мач срещу Левски (2:0), като посъветва другите отбори да не се оглеждат в националния трофей.

„Вие не разбрахте ли, че няма смисъл да ми задавате въпроси за Купата? Ние си бяхме достатъчно силни в мача. Решил съм всичко преди реванша”, започна собственикът на Локомотив.

„Казах им на играчите да се прибират, да почиват и в неделя да му мисли другия мой любим цвят. Нашият въпрос е решен, ако не помните какво казах преди четири месеца, да го повторя. Второ или трето място и Купата за нас – това е. другите хич да не се надяват”, каза Крушарски. Два месеца не играхме, второ за 20 дена да направиш подготовка, която трябва за 30 – не става. Третият мач ще ни е още по-добър. Локо има стил, ако не сте го забелязали, не разбирате от футбол. Има ред и дисциплина и това е хубаво”.

„Феновете ме носят на ръце, но имаше и трудни периоди. Ако всичко върви по мед и масло, нямаше да бъда тук. Никакви реванши, тъй като Купата е при нас и няма да излезе. Няма да има реванши. Левски са приключени, защото сега дойдоха Тити и Наско и казаха, че ще минат през гара пред нас, но се оказа, че гарата е с бая бариери. Безплатни съвети не давам, но по някое време ще искам пари от вас, тъй като трябва да издържам отбор и ДЮШ”.

„Акрапович утре си заминава. Докогато иска, ще стои. Той удържа най-тежкият момент. За нас е удоволствие да гледаме какво става на терена”, каза Крушарски.

„Ние този път ще минем над три кръга в Европа. Надграждаме лека-полека. Нещо не ни стигат силичките, но сега се готвят старателно, а момчетата са разбрали и си знаят урока. За Георги Иванов в Левски? Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Искам да направя един апел към един бивш треньор и състезател на Локомотив. Ако има доблест, да се откаже от треньорството. Той каза, че от моя син футболист няма да стане. Нека му се извини. Тези мои синове ядат най-много бой от мен и треньора и не ги толерирам. Аз ги мачкам най-много”, завърши Крушарски.

 

Main Menu