Митко Илиев: Имах температура и се чувствах зле

16 Юли 2020 18:06

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе един от футболистите на "смърфовете", които дадоха положителен тест за коронавирус. Заразени са още жена му и детето им.

Нападателят сподели, че вече се чувства добре. Илиев призна, че е имало период от три дни, в които се е чувствал по-зле.

"Добре, 2-3 дни имах температура и се чувствах зле, след това вече нямам проблем. 5-6 дни съм на крак и нямам оплаквания", започна Илиев, който предположи, че се е заразил по време на купона след спечелването на Купата на България.

След спечелването на Купата на стадиона ни чакаха доста хора, снимки, доста хора се снимаха с мен. После и в дискотеката, в която празнувахме също имаше много снимки. Някъде там за съжаление е имало някой, не мога да кажа със сигурност, но най-вероятно е било вечерта след спечелването на Купата.
Локомотив ликува пред общината с купата+43

Общо взето 3 дни бях зле, имах температура, тялото ме болеше, не мина безсимптомно, мисля, че повечето момчета не са усетили симптоми. Но не мога да кажа, че съм го прекарал много тежко. Надявам се да минат тези дни и се надявам тестът ми да е отрицателен след една седмица", заяви Илиев пред "Дспорт".

Main Menu