Акрапович: Очаквам дузпи утре

01 Авг 2020 22:52

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович прогнози, че утрешният мач за Суперкупата на България ще се реши след изпълнения на дузпи. "Смърфовете" гостуват на шампиона Лудогорец в Разград.

"Моите играчи са чувстват добре, излязоха всички от карантината, нямаме болни. Вчера направихме втори тестове, всички са негативни. Направихме десетина дни подготовка, не е достатъчно, но пак е нещо. Винаги трябва да играеш по най-добрия начин в официален мач. Знаем силата на Лудогорец, те залагат на качествени и бързи играчи, залагат на бързи докосвания, каквото правим и ние.

Искаме да спечелим, ще е много интересен мач. Мачът в Европа е далеч, сега сме се концентрирали върху мача утре. Ще се радвам в Европа да направим повече от миналата година. Половината ни играчи са в един етап от подготовката, а другите, които бяха под карантина, са в друг. Не е лесно, резултатите ще покажат как сме работили. Същите проблеми ги имат и другите треньори.

Винаги искам резултат, да бием. Гледам обаче дали резултатът е продукт на случайност, или е продукт на качество. Искам утре да покажем качество. Най-важното е да изтриеш това, което се е случило преди 10-20 дни. Говоря за празнуването след големите успехи. Това е първата крачка към повторението на добрия сезон, трябва да забравиш всичко. Миналата слава не е дала на никого нищо, искам голяма дисциплина. Утре ще се получи хубав мач. Мисля, че ще се реши с дузпи", каза специалистът.

Main Menu