Акрапович: Още по-сладко е да победиш по този начин

21 Авг 2020 22:41

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доволен от успеха над Славия. Босненският специалист отдаде заслуженото на отбора си.

„След хубава игра и красиви голове стигнахме до успеха. Още по-сладко е, когато победиш по този начин. Искаме да реагираме на всеки стил на игра. Анализираме всеки противник. Момчетата знаеха как играе Славия. Напуснаха ги добри футболисти и ще търсят своята форма“, каза Акрапович.

„За нас е по-удобно да играе защитник срещу нападател на фланга. Липсваха им Йомов и Кирилов. Нямахме проблем в защита, а въпросът бе какво ще направим в нападение. Имахме положения пред Анте, Минчев и Салинас. Заслужена победа“, добави още той.

„Както Милош и Умарбаев бе същата комбинация с Витанов и Салинас. Пепи е интелигентно момче и знае какво да прави. Ако се беше контузил още някой нямаше с какво да реагираме от пейката“, каза босненският специалист.

„От понеделник започваме да се подготвяме за Европа. Те имат мач в неделя и се надявам да са изморени. Ще се подготвим добре. Цветанов компенсира липсата на Томашевич. Илич също може да е офанзивна помощ. Радвам се, че може да играе на различни позиции. Трябва просто да свикне на нашия стил. Днешният мач бе най-силен за Минчев. Работеше за халфовете, включи се добре, но съжалявам, че не успя да вкара. Ще разчитам на него“, добави още той.

„Готвим се сериозно и може би, когато знаеш, че мачовете ще са трудни си на максимум“, заяви Акрапович.

 

Main Menu