Лукас Салинас: Това бе най-добрият ми избор

27 Авг 2020 19:59

 

 

 

Халфът на Локомотив Пловдив Лукас Салинас сподели, че избора му да облече „черно-бялата“ фланелка е най-добрият. Бразилецът говори пред esporteinterativo.com и за предстоящата среща от 1-ия квалификационен кръг за Лига Европа срещу черногорския Искра.

Бях си представил, че мога да направя скока. Имах добри изяви в тимове от Португалия, но нямах цифри зад гърба си. Щом подобрих това, се появиха някои възможности и аз направих най-добрият избор в този момент. По този начин дойдох в Локомотив Пловдив. Не мислех, че ще се адаптирам толкова бързо и ще спечеля трофеи. И дори достигането до квалификациите за Лига Европа е сбъдната мечта“, заяви Салинас.

„Очакванията ни са големи. Знаем, че е много трудно да влезем в групите на Лига Европа, защото има четири тежки кръга. Спечелихме това място и работим, за да стигнем максимално далеч. Винаги вървим стъпка по стъпка. Надявам се срещу Искара да е първата“, добави още той.

„Работим здраво и получаваме информация за съперника от треньорският екип, който ни показва видеоанализ. Противникът залага на физическа сила и ще се опита да наложи темпото на мача. Предимство за тях е това, че ще са домакини, но ние ще направим всичко необходимо, за да достигнем до следващия кръг“, каза бразилецът.

Main Menu