Съотборник на Марселиньо идва в Локо

04 Сеп 2020 09:55

Локомотив (Пловдив) може да привлече ляв бек от Бразилия, съобщават местните медии. Става дума за 20-годишния Луан Габриел, който в момента е съотборник с легендата на Лудогорец Марселиньо във втородовизионния Витория Баия. Желаният от "смърфовете" играч обаче няма мачове от началото на този сезон.

Не е тайна, че Бруно Акрапович иска заместник на продадения в Атромитос за почти 100 000 евро Йосип Томашевич. Смяташе се, че такъв ще е Кристиан Илич, но новият хърватин се чувства по-комфортно или в средата на терена, или вдясно. Сега отляво босненският специалист разчита само на Момчил Цветанов, който обаче има нужда от силна алтернатива предвид натоварения календар на "черно-белите".

Крушарски към Жозе: Добре си дошъл и добре ще си си отишъл – с пълна кошница

Любопитно е, че Марселиньо, с когото Луан Габриел е съотборник във Витория Баия, бе желан преди няколко месеца от Локо (Пд). Става дума за дните, в които стана ясно, че българският национал напуска Лудогорец след 9 години. Този трансфер обаче не се осъществи, тъй като на "Лаута" нямаше как да си позволят заплатата на бразилеца.

"Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако Марселиньо иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и порядък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е", категоричен бе босът на "смърфовете" Христо Крушарски.

"Меридиан Мач"

Main Menu