Феновете на Локо след като Митко Илиев не влезна срещу Ирландия: Срам ни е

04 Сеп 2020 14:23

Феновете на Локомотив от „Бригада Пловдив“ публикуваха в своята фейсбук страница доста остро обръщение към ръководителите на БФС и старши-треньорът на националния отбор:

"Срам ни е, че вие некадърници, вече близо 20 години доказвате, че нямате потенциала, за да направите така, че българският футбол да направи крачка напред. Срам ни е, че ни представяте в чужбина, шайка пияни чичковци, които трудно стават преди 12 часа, защото цяла вечер са пускали Преслава... Срам ни е, че хората в чужбина ви гледат със съжаление, защото лъхате на неграмотност, некомпетентност и на алкохол. Вашият послушко, който сте назначили за треньор, отново не заложи на Димитър Илиев сред титулярите, както се правеше преди време и с Мартин Камбуров.

Димитър Илиев, който е избран за “Футболист на футболистите” преди месец, а след 2 седмици ще играе срещу Тотнъм. Вие, които сте тотални безхаберници, докарахте българския футбол до нечувани низини, в момента е сравняван с националните отбори на Малта и Естония (нищо лично към отборите на двете страни).

Печелите фенската награда:
“Некадърници на некадърниците”, честито!"

 

Main Menu