Лудогорец победи Локомотив (Пд) в Разград

12 Сеп 2020 22:58

Локомотив (Пловдив) загуби с 3:1 при гостуването си на Лудогорец в Разград. Това беше мач от петия кръг в efbet Лига.

 

Локомотив имаше две възможности в началото на срещата чрез които можеше да открие резултата. На два пъти Лукас Салинас не успя да се възползва от грешки на Стефан Баджи.

В 20-та минута Кешеру с добро изпълнение на пряк свободен удар затрудни Луков, който изби топката.

В 31-та минута отново от пряк свободен удар Лудогорец имаше шанс да обстрелва вратата на гостите, но Чибота стреля право в стената. След това Недялков имаше възможност да стреля след като топката се отби от стената, но удара му мина встрани от вратата.

В 35-та минута Илич имаше отлична възможност да реализира гол, но пропусна след като не успя да нанесе достатъчно качествен удар. Той беше оставен сам в наказателното поле, но стреля прав в Ренан.

Локомотив Пловдив откри резултата в 52-та минута с гол на Бирсент Карагерен. След центриране от фаул Григоре изчисти топката, но тя попадна в Карагерен, който прониза вратата на Владислав Стоянов.

Лудогорец изравни резултата в 62-та минута след гол на Доминик Янков. Антон Недялков направи пробив по левия фланг и даде пас към наказателното поле, а там Янков засече за 1:1.

Карагерен имаше шанс да вкара своя втори гол в мача в 69-та минута чрез диагонален удар, но не успя да го направи, тъй като Владо Стоянов отби топката в ъглов удар, който съдиите не дадоха.

Сантана отбеляза за 2:1 в полза на Лудогорец в 79-та минута, който с добър удар с левия крак реализира попадение.

Малко след това в 81-та минута резултата стана 3:1 в полза на домакините с гол от близка дистанция. Елвис Ману отбеляза гол в тази ситуация.

И така с тази победа Лудогорец успя да събере 12 точки и вече е на първо място, докато Локомотив (Пд) остава с девет след първите пет мача в първенството и се намира на пето място.

 

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 3. Недялков, 21. Григоре, 30. Моци, 4. Сисиньо, 7. Сантана, 25. Баджи, 13. Чибота, 17. Жоржиньо, 64. Янков, 28. Кешерю

46 минута - Игинио влиза на мястото на Жоржиньо
46 минута - В. Стоянов влиза на мястото на Ренан
56 минута - Ману влиза на мястото на Чибота
63 минута - Анисе влиза на мястото на Баджи
85 минута - Икоко влиза на мястото на Янков


ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): 71. Луков, 61. Алмейда, 25. Масоеро, 20. Петрович, 15. Илич, 34. Витанов, 7. Цветанов, 9. Карагарен, 16. Салинас, 14. Илиев, 77. Аралица

65 минута - Минчев влиза на мястото на Аралица
83 минута - Михалевич влиза на мястото на Карагерен
83 минута - Умарбаев влиза на мястото на Илич
92 минута - Муслимович влиза на мястото на Илиев
92 минута - Пулиезе влиза на мястото на Салинас

Main Menu