Бербатов: Ако Тотнъм подцени Локомотив (Пловдив), ще съжалява

16 Сеп 2020 18:54

Легендарният български нападател Димитър Бербатов предупреди Тотнъм преди мача с Локомотив (Пловдив) от втория кръг на Лига Европа. Бербо е на мнение, че ако английският им подцени "смърфовете", ще си създаде големи проблеми.

"Съперникът на Тотнъм в Лига Европа е приличен отбор, който играе хубав футбол. Те спечелиха Купата в два последователни сезона, с което показаха постоянство. Отборът притежава добри футболисти за българския футбол. Те играят заедно от известно време и има химия между тях.

 

Тотнъм може да подцени Локомотив (Пловдив). Празният стадион ще е от полза за "шпорите", тъй като пълни трибуни биха вдъхновили Локомотив през голяма част от времето. Всеки очаква домакините да загубят, така че върху тях няма да има особено напрежение и те могат просто да се наслаждават. Може би дори този мач би бил шанс за някой играч да направи кариера, ако изиграе страхотен двубой. Ако Тотнъм подцени Локомотив, ще съжалява.

Аз съжалявам единствено за това, че няма да мога да гледам Тотнъм в моята страна заради тази ситуация, но ще се радвам да наблюдавам двубоя по телевизията. Локо има играчи, които могат да създадат проблеми на "шпорите". Те са надарени с технически качества и играят наистина хубав футбол на моменти. Ако в Тотнъм очакват те да играят само с дълги топки, ще бъдат изненадани. Локомотив (Пловдив) също е голям отбор и може да бъде много опасен на статични положения", заяви Бербатов в традиционния си блог в betfair.

Main Menu