Печат на тази страница

Моуриньо: Локомотив е по-подготвен от нас

16 Сеп 2020 18:59

 

 


Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде своята виртуална пресконференция преди утрешния мач между неговия тим и Локомотив (Пд). Двубоят на стадион "Лаута" е от втория квалификационен кръг на Лига Европа, а Специалния съумя да отговори на няколко въпроса и на български журналисти.

 

Португалецът е убеден, че "шпорите" няма как да подценят носителя на Купата на България. Ето какво още каза той:

 

"Мисля, че настроението в Тотнъм е такова, каквото е в Локомотив след загубата от Лудогорец. Мисля, че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия. Можеше да имаме много по-лесен съперник от Локомотив. Имаше много по-лесни отбори от Тотнъм за Локомотив.

 

И двата тима не сме в лесна позиция. Всичко трябва да се реши в един мач. Очаква ни много тежък мач. Ще подходим с уважение. Отиваме с желанието да продължим. Вярвам, че Лига Европа е добра възможност за нас. Футболист на Локомотив, от когото съм впечатлен? Бих казал, че съм впечатлен от отбора, а не от индивидуалности. Смятам, че Локомотив е по-подготвен от нас. Отборът вече изигра няколко мача.

Финалът за Купата на България беше преди месеци, след това Суперкупата. Те затрудниха шампиона преди две седмици и нормално е да са в добра кондиция от нас, но ние сме по-добрият отбор. Мисля, че това значи много, те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием. Това е само един мач, елиминационен, но знаем, че мачът е много сериозен за нас".

Main Menu