Ерик Дайър: Фокусирани сме върху Локомотив (Пловдив)

16 Сеп 2020 19:05

 


Футболистът на Тотнъм - Ерик Дайър, говори преди гостуването на лондончани на Локомотив (Пловдив) от втория предварителен кръг на Лига Европа. Дефанзивният футболист увери, че "шпорите" са напълно фокусирани върху предстоящия мач със "смърфовете".

"Нищо не сме си писали с отбора за Гарет Бейл. Ще видим какво ще стане, но не е моя работа да спекулирам. Знам, че е още в Реал Мадрид и не мога да говоря за играчи от други отбори. Не бяхме особено щастливи от загубата с Евертън. Винаги искаме да побеждаваме, сега не успяхме. Гледахме реакциите на медии и фенове и сега трябва да опитаме да играем по-добре, тъй като няма време да мислим за минали мачове. Фокусирани сме за мача с Локомотив", започна Дайър.

"Сезонът ще е много дълъг, а нещата се променят бързо. За програмата ни? Мисля, че никой не се е замислил как ще са играчите", каза той за натоварения график на "шпорите".

"От фенска гледна точка, когато играчи като Бейл са спрягани с нашия отбор. Вълнуващо е за всеки един отбор. За мен лично, това не придава ефект. Не е първият път, няма и да е последният, в който има спекулации за нови играчи. Много се говори във футбола, всеки ден хората се опитват да разчитат новините по вестниците и сайтовете, така че не ми влияят спекулациите".

"Мениджърът не прави коментира, за да не ни повлияе. Иска да сме концентрирани и да печелим мачове", допълни англичанинът.

LGarden

Main Menu