Фенклубът на Локомотив Пловдив мотивира своите любимци преди мача с Тотнъм

17 Сеп 2020 16:07

Фенклубът на Локомотив Пловдив изпрати вдъхновяващо обръщение към футболистите преди днешния двубой срещу Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа. За съжаление на феновете на Локомотив двубоят ще се играе пред празни трибуни заради COVID-19.

Ето и написаното от феновете на Локо:

“Черно-бели воини,

В навечерието сме на един голям за нашия клуб мач. Изправяме се срещу лондонския Тотнъм, два пъти носител на Купата на УЕФА, веднъж носител на КНК, финалист в ШЛ през 2019 г., воден от Жозе Моуриньо.

За мнозина от всички нас това ще е първи сблъсък с клуб от подобна величина. Футболисти от друг свят, но хора като всички нас - с една глава, две ръце и два крака. На терена всички са равни. Скъпите коли и къщи ги няма. Добрият футболист се нуждае от една топка и няколко квадратни метра игрище! Запалете искрата на огъня в себе си! Бъдете непримирими! Бъдете като светкавица, която прорязва небето! Покажете своя дух, духа на черно-белите, духа на Пловдив!

Помнете думите на големия Георги Божилов – Слона: "СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА, ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!“.

Помнете думите на великия Димитър Григоров, под чието ръководство Локомотив се изправя срещу европейския колос Ювентус: "БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ СРЕЩУ КОГО ИЗЛИЗАМЕ НА ТЕРЕНА, ВАЖНО Е ДА ИЗЛЕЗЕМ С ЧЕСТ ОТ БИТКАТА!“.

НАПРЕД В АТАКА И САМО ЛОКО!

ДА ИЗЛЕЗЕМ С ЧЕСТ ОТ БИТКАТА!”

Main Menu