Бербатов: От Локо имат възможност да покажат какво могат, един мач може да промени кариерите им

17 Сеп 2020 17:11

Димитър Бербатов даде интервю пред официалния сайт на Тотнъм преди двубоя на "шпорите" срещу Локомотив Пловдив от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Бившият футболист на лондончани сподели, че Локо е добър отбор за българските стандарти, но не може да бъде сравняван с Висшата лига. Срещата на "Лаута" започва в 19:00 часа.

"Локомотив Пловдив е добър отбор за нашите стандарти. Те спечелиха Купата на България в два поредни сезона, което показва добра последователност. Имат добър тим съставен както от млади играчи, така и от опитни такива и добър треньор. Разбира се, не могат да бъдат сравнявани с английската Висша лига. Локомотив ще бъде аутсайдер в двубоя, но знаете поговорката, никога не подценявайте аутсайдерите, защото знаете какво ще се случи", каза Берба пред сайта на лондончани.

„Българските клубове се опитват да се възползват от възможността да покажат какво могат, когато играят в Европа. Играчите на Локомотив имат възможността да покажат своите качества, защото никога не се знае, един мач може да промени кариерата им.

Можете да очаквате добра съпротива от Локомотив, но е жалко, че няма фенове. Атмосферата на стадиона е нещо уникално, както го правим ние на Балканите. Но тази подкрепа я няма, така че атмосферата ще бъде различна.

Локомотив няма какво да губи, може да излезе на терена и се наслади на мача, да рискува, да играе футбола си. Да видим какво ще стане", каза още бившият футболист на Тотнъм./ dsport.bg

Main Menu