Ще има ли мач между Етър и Локомотив Пловдив?

20 Сеп 2020 08:26

Етър Велико Търново приема Локомотив Пловдив в двубой от VI кръг на efbet Лига. Мачът е с начален час 17:45. Тази среща е под сериозна въпросителна, тъй като вчера стана ясно, че няколко играчи и служители на Етър са дали положителни проби за COVID-19. Според разпоредбите на БФС, при 10 заразени в даден клуб, мачът се отлага. В Етър обаче положителните проби са седем - 6 футболисти и 1 служител на клуба. Така че има шанс и мачът да се проведе, въпреки че не е ясно как това ще се случи, при положение че отборът е поставен под карантина.

Етър се намира на последно място в класирането и от началото на първенството има пет загуби в пет мача. Последният кръг те гостуваха на Левски, където паднаха с 2:1. Освен това този отбор има и един отбелязан гол до момента през сезона.

Локомотив Пловдив е на седма позиция в първенството след като има 3 победи и 2 загуби. Последният кръг Локомотив игра срещу Лудогорец в Разград и допусна загуба с 3:1. През седмицата ''смърфовете'' се изправиха срещу Тотнъм в двубой от втори квалификационен кръг на Лига Европа, но загубиха с 1:2 след като бяха останали с девет души на терена.

За последно Локомотив гостува на този стадион на 5 октомври 2019 и успя да спечели с 0:5.

Main Menu