Бригада Пловдив: Благодарим ти, Бруно!

11 Ное 2020 14:23

Феновете на Локомотив (Пловдив) благодариха на Бруно Акрапович за престоя му на "Лаута". "Бригада Пловдив" също така приветства и новият наставник Александър Тунчев и помощника Георги Илиев, като застава твърдо зад тях.

"Благодарим ти, Бруно, за щастливите моменти и големите успехи, които постигна с Локомотив. На раздяла ще ти споделим, че легенда за черно-бялата идея се става предимно с човешки качества и добродетели, които да даваме за пример на поколенията, победите не са най-важни, така е било, така и ще бъде!

Нова страница пред цялата черно-бяла общност започва с добре познатите шампиони – Александър Тунчев и Георги Илиев. Обръщаме се към тях, ние сме Локомотив, ще вървим до вас, рамо до рамо, в радост и тъга. Вдигайте високо главите, за да продължим борбата заедно, бранете честта на нашата светиня на терена, а ние ще го правим по трибуните. Дерзаите, Локомотив Пловдив над всичко и всички!

 

На мишлетата, които дочакаха своят звезден миг, за да излезнат от дупките си и да злословят срещу нашата светиня, можем само да кажем, че вие ще продължите да живуркате в сянката на големия Локомотив.", написаха от Бригада Пловдив".

Благодарим ти, Бруно, за щастливите моменти и големите успехи, които постигна с Локомотив. На раздяла ще ти споделим, че...

Main Menu