Локомотив (Пд) загуби от Берое в неофициалния дебют на Александър Тунчев /снимки/

13 Ное 2020 15:40

Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха при резултат 1:3 в контрола, която се игра на стадион ''Локомотив'' в Пловдив. Това беше неофициалния дебют на Александър Тунчев начело на ''смърфовете''.

В осмата минута беше първия шанс за Локомотив, когато Момчил Цветанов засече с глава центриране на Николай Николаев, но топката премина покрай лявата греда.

Берое направи добра атака в 30-та минута. Иван Минчев намери Али, който центрира, а топката се отби в Милош Петрович и описа неприятна парабола за Илко Пиргов. За щастие на вратаря на ''смърфовете'' топката кацна върху напречната греда и излезе извън очертанията на терена.

В 35-та минута гостите от Стара Загора поведоха в резултата. Илко Пиргов сгреши, след като се засуети при върната топка към него. Вратарят я изпрати в краката на Ерсон Коста-Кукула, който центрира в наказателното поле, а там Алиун Фал беше безпогрешен.

Шест минути след началото на второто полувреме Берое поведе с 0:2. Крум Стоянов центрира от левия фланг и намери Кукула, който засече от въздуха, за да отбележи своето попадение.

Десет минути по-късно Локомотив (Пд) намали своето изоставане. Кенан Муслимович комбинира с Лукас Салинас, който успя да пробие много добре до малкото наказателно поле на гостите и вкара гол.

Гомис от Локомотив (Пловдив) получи червен картон в 73-та минута, след като влезе грубо в краката на Кукула. Неговото място на терена зае Петър Петров, който е юноша на ''смърфовете''.

В 87-та минута Еривалдо вкара от близка дистанция, за да направи 1:3 за Берое и да оформи крайния резултат.

Ето и с какви състави стартираха двата тима:

Локомотив (Пд): Пиргов, Николаев, Гомис, Масоеро, Петрович, Цветанов, Витанов, Пулиезе, Салинас, Илич, Муслимович
Берое: Ганев, Али, Хасани, Динков, Стоянов, Охене, Мерло, Минчев, Бакалов, Фал, Коста

Main Menu