Локомотив приема ЦСКА 1948 в официалния дебют на Тунчев

22 Ное 2020 08:07

Локомотив (Пд) посреща ЦСКА 1948 в мач от 13-тия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30. За главен съдия на двубоя е избран Георги Димитров Давидов.

''Смърфовете'' са на второто място в класирането с 23 точки. Те записаха три победи и две равенства последните си пет двубоя от първенството. Днес Александър Тунчев ще направи своя официален дебют като треньор на Локомотив (Пд). ''Черно-белите'' имат три победи и две равенства като домакин от началото на сезона в шампионата. По време на паузата Тунчев неофициално дебютира начело на ''смърфовете'' със загуба от Берое в контролна среща.

''Червените'' заемат четвърта позиция в класирането с 19 точки. В последните си пет двубоя в първенство те имат три победи, едно равенство и една загуба. ЦСКА 1948 има само една победа като гост от началото на сезона в efbet Лига. Тя дойде на 30 октомври срещу Черно море.

Двата отбора имат само един пряк мач в Пловдив. Той се състоя на 3 март 2020 година и завърши при резултат 2:0 за Локомотив в среща от 1/4 финалите за Купата на България.

 

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Карагарен, Умарбаев, Витанов, Цветанов, Салинас, Д. Илиев, Г. Минчев.

ЦСКА 1948: Наумов, Марин, Пиргов, Василев, Александров, Чочев, Шопов, Г. Иванов, Топузов, Русев, Камбуров.

Main Menu