Локомотив ще търси трите точки срещу Славия

14 Дек 2020 08:09

Локомотив Пловдив посреща Славия на стадион ''Локомотив'' в парк ''Лаута''. Двубоят започва в 17:30 часа и ще бъде ръководен от Георги Иванов. Мачът е част от програмата на 16-ия кръг в efbet Лига.

''Смърфовете'' са на второ място в класирането с 30 точки. Целта на играчите на Александър Тунчев е да завършат годината с победа. За последно ''черно-белите'' играха на 6 декември и победиха с 0:1 Ботев Враца като гост. Локомотив записа две победи, две равенства и една загуба в последните си пет шампионатни двубоя. ''Смърфовете'' нямат нито една загуба като домакин през този сезон в първенството - четири победи и три равенства.

''Белите'' се намират на 13-та позиция с 12 точки. В четвъртък Славия гостува на Ботев Враца и успя да спечели с 1:2. Играчите на Александър Тарханов са в серия от една победа, две равенства и две загуби в последните си пет двубоя от първенството. Славия има една победа и шест загуби като гост през този сезон в шампионата.

За последно двата тима се срещнаха на 21 август в София, а там Локомотив победи с 0:2.

Няма проблеми с контузени и наказани играчи при ''смърфовете''. Милош Петрович е възстановен от контузията си.

Вероятни състави:

Локомотив Пд (3-4-1-2): М. Луков; Петрович, Масоеро, Алмейда; Карагарен, Витанов, Умарбаев, М. Цветанов; Л. Салинас; Д. Илиев, Г. Минчев

Славия (4-1-4-1): С. Вуцов; Патев, А. Христов, Гамаков, Антовски; Вълчев; Е. Стоев, Карабельов, Ф. Кръстев, Р. Кирилов; К. Кръстев

Main Menu