Добра новина за Локомотив

28 Ян 2021 08:39

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев получи добри новини. Той успя да използва нападателя Георги Минчев във вчерашната контрола. От началото на годината таранът леуваше травма и не се готвеше пълноценно. Това бе причината Минчев да пропусне първите три контроли на "черно-белите". Той обаче се появи в игра в 63-ата минута на спаринга със Созопол.

В спортно-техническия щаб на "смърфовете" са уверени, че Георги ще бъде в добро състояние за старта на пролетния дял на на първенството. В първия кръг след паузата Локо (Пд) гостува на Черно море. Мачът е на 13 февруари, събота, от 15:00 часа.

Минчев бе привлечен през лятото от Царско село. За "черно-белите" той бе на терена в 16 шампионатни мача, в които отбеляза 4 гола. В Лига Европа пък реализира в мрежата на Тотнъм.

Досега в контролите като титуляр за "железничарите" започва Александър Иванов. Синът на спортния директор Георги Иванов води подготовка под ръководството на Александър Тунчев, след като през есента бе част от третодивизинния Рилски спортист. Голяма е вероятността Иванов да продължи на "Лаута" и през пролетта.

"Тема Спорт"

Main Menu