Илич: Чувствам се много добре в Локомотив, очаквам тежък мач във Варна /видео/

12 Фев 2021 22:00

Полузащитникът на Локомотив Пловдив Кристиан Илич даде интервю за клубния сайт, в което говори за живота в България, предсезонната подготовка, както и предстоящия мач с Черно море. Двубоят между двата тима е утре от 15:00 часа на стадион "Тича" във Варна.

"Вече шест месеца съм в България. Чувствам се много добре тук. Хората са много мили. Пловдив е много красив град, особено през лятото. Преди да дойда в Локомотив играх в Шотландия - в Мадъруел. Мисля, че най-голямата разлика между двете първенства е физиката. Всеки знае, че в Шотландия футболът е много физически. Това е най-голямата разлика между двете първенства".

"Предсезонната подготовка приключи - изиграхме седем контроли и спечелихме всяка една от тях. Мисля, че направихме добра подготовка. Използвахме проверките, за да подобрим играта си и смятам, че го постигнахме. Готови сме за подновяването на шампионата".

"В събота играем с Черно море. Това ще е тежък мач. Съперникът е добър и се намира в добра форма. Трябва да покажем най-доброто от себе си, за да вземем нещо от срещата. Знам как да го направим, готови сме", каза 24-годишният халф.

Main Menu