Локомотив с трудно гостуване във Варна

13 Фев 2021 08:14

Локомотив Пловдив гостува на Черно море във Варна в среща от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 15:00 и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Черно море е на седма позиция с 21 точки. Футболистите на Илиан Илиев имат две победи, две загуби и едно равенство в последните си пет шампионатни срещи.

''Смърфовете'' имат 33 точки и се намират на второ място в подреждането. ''Черно-белите'' имат три победи, една загуба и едно равенство в последните си пет двубоя в първенството.

За последно двата тима се изправиха един срещу друг на 30 август 2020 година. Тогава Локомотив победи с 2:1 в Пловдив.

Вчера отборът на Черно море проведе последната си тренировка преди първия си мач от пролетния дял от шампионата в efbet Лига с Локомотив Пловдив. След заниманието треньорът на ''моряците'' Илиан Илиев определи 18-те футболисти за срещата със ''смърфовете''. Заради наказание от списъка отпадна Васил Панайотов. Двубоя пропускат още Мирослав Енчев, Леандро Андраде и Георги Божилов, който са контузени. Извън 18-те остана и Емил Янчев.

Локомотив ще бъде без централния защитник Дейвид Малембана, който не успя да се възстанови от контузия. Вместо него до Масоеро и Алмейда ще започне Гомис. Това ще е единствеата промяна, която наставникът Александър Тончев ще направи в състава спрямо този, на който залагаше през есента.

Вероятни състави:

Черно море: Георгиев, Попов, Дробаров, Димов, Панов, Велев, Гарсия, Касми, Родриго, Илиев, Иса.

Локомотив Пд: Луков, Алмейда, Масоеро, Гомис, Цветанов, Витанов, Умарбаев, Карагарен, Салинас, Д. Илиев, Минчев.

Main Menu