Печат на тази страница

Александър Тунчев: Радващото е, че съумяхме да обърнем резултата

20 Фев 2021 17:10

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев отличи колективната игра на „смърфовете” при успеха с 3:2 над шампиона Лудогорец. Тунчев призна, че отборът му е надиграл „орлите”, макар допуснатите голове на контраакции от съперника.

Младият наставник също така призна, че Локо се старае да задържи нивото, което наложи в последните години, защото ако не го направи, „никой няма да им обръща внимание”.

„Получи се доста интересен двубой с много голове, обрати, но радващото е, че съумяхме да обърнем резултата. След изравняването им имаше леки колебания, но задържахме новия вкаран гол до самия край. Колективната игра отличавам най-много. Ако те са задружни като един, могат да победят всеки един отбор. Днес срещу много добър отбор, какъвто е Лудогорец, и то в тежко време, успяхме да ги победим и надиграем”, започна Тунчев.

„Днес проблемът беше, че получихме два гола от контраатака. Говорихме, че разполагат с добри играчи, но ще си направим изводите. Компенсирахме с желание и игра. Показахме добри преходи в атака, от които дойдоха и нашите голове”.

„Няма лесни двубои. Вдигнахме високо летвата и всеки подхожда сериозно срещу нас. Всеки мач се явява финал срещу нас за противника. Дано момчетата отпочинат и от понеделник тренираме за Етър. Определено да задържиш летвата е по-трудно. Можеш да стигнеш до едно ниво, но когато го достигнеш и не успееш да останеш там, никой няма да ти обръща внимание”, завърши Александър Тунчев.

Main Menu