Локомотив Пловдив и Етър откриват 19-ия кръг в efbet Лига

26 Фев 2021 08:01

Днес от 17:30 ще се изиграе първия мач от 19-ия кръг в efbet Лига. Локомотив Пловдив приема Етър Велико Търново на стадион ''Локомотив'' в град Пловдив. Димо Димов от Сливен ще ръководи срещата. ''Смърфовете'' имат 37 точки и заемат третото място в класирането, а ''болярите'' се намират на 14-то място с 12 пункта.

''Черно-белите'' записаха три победи, едно равенство и една загуба в последните си пет шампионатни двубоя. В последните си пет мача от първенството ''виолетовите'' записаха две победи, две равенства и една загуба.

За последно двата тима се изправиха един срещу друг на 20 септември 2020 година. Тогава Локомотив победи с 3:1 във Велико Търново.

В състава на домакините няма контузени или наказани играчи за този мач.

Опитният нападател на Етър Дани Младенов пропуска срещата поради контузия. Той е с пукнато ребро и възстановяването му ще продължи няколко седмици. Централният защитник Мариян Иванов и дефанзивният халф Божидар Кацаров са наказани за по един мач и също пропускат двубоя. Това наложи старши треньорът Александър Томаш да попълни групата с двама юноши – Юлиян Райков и Христо Марков. Изтече наказанието на опитния вратар Христо Иванов и той е в групата за утрешния двубой. Очаква се да бъде картотекиран панамският защитник Хосе Кордоба.

Вероятни състави:

ЛОКОМОТИВ ПД: Луков, Гомис, Масоеро, Алмейда, Карагерен, Цветанов, Умарбаев, Витанов, Салинас, Минчев, Илиев

ЕТЪР: Х. Иванов, Илиев, Крачунов, Алкан, Филипов, Пехливанов, Мечев, Ангелов, Алдаир, Мезу, Кнежевич

Main Menu