Тунчев: Аз мисля, че това ще ни е обица на ухото и в бъдеще няма да имаме такива мачове

26 Фев 2021 20:02

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев не бе доволен от равенството 1:1 у дома срещу Етър. Той категорично отрече да е имало подценяване. Според него, след като пловдивчани поведоха през първата част, са чакали мачът просто да свърши.

Етър спъна Локо Пд в нервен мач на Лаута

„Не мисля, че е имало подценяване. След мача с Лудогорец цяла седмица говорихме, че Етър е сериозен отбор. През първото полувреме се опитвахме, създавахме ситуации. След като поведохме, сякаш чакахме мачът просто да свърши. Определено сами си направихме задачата трудна. Имахме няколко ситуации за втори гол, но не успяхме да реализираме“, коментира наставникът на „смърфовете“

„Тренирахме, бяхме разузнали добре Етър. Имат добри изпълнители на корнери. След нещо хубаво, което направихме, не успяхме да го задържим. Аз мисля, че това ще ни е обица на ухото и в бъдеще няма да имаме такива мачове“, добави той.

„Наистина често повеждаме и не печелим мачовете си, с изключение срещу Монтана. Повеждаме и после ни изравняват. Някаква стара слабост ни е, върху която работим. Надявам се малко разнообразие в атака да ни донесе новият нападател (Паоло Уртадо). Ще му трябва обаче време, за да влезе във форма“.

„Не е добра ситуацията с Мартин Луков. Ще отиде да направи снимка, положението е сериозно. Ние сме двукратни носители на Купата и няма място на грешки. Там трябва да си концентриран, независимо срещу кого играеш. Беласица е лидер в Трета лига. Саша Симонович му е старши треньор и ще дадат всичко то себе си да ни затруднят и отстранят“, смята Тунчев.

„Момчетата са умни, знаят за какво става на въпрос. Срещу носителя на Купата всеки дава всичко от себе си и иска да се докаже“.

„Мисля, че е доста рано да говорим за първо място. Локомотив играе мач за мач. Стараем се да показваме добра и игра, но не всеки път се получава. Има доста време до мача с ЦСКА, сега мислим за Беласица. Не искам да гледам другите отбори. Ако показваме добра игра и побеждаваме, не ни интересуват другите двубои“, каза още той.

Main Menu