Групата на Локомотив за гостуването на ЦСКА-София

05 Мар 2021 22:00

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се изправя в събота (06.03) срещу ЦСКА-София в мач от 20-ти кръг на Първа лига. Срещата е от 17:30ч. и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт. Главен съдия ще бъде Валентин Железов.

В групата се завръщат Диниш Алмейда и Парвиз Умарбаев, които бяха наказани срещу Беласица. Мартин Луков и Лукас Масоеро няма да могат да вземат участие заради контузии.

Следобедното занимание на Локомотив се състоя в Герман.

Групата за ЦСКА-София:
Илко Пиргов, Кристиан Томов, Николай Николаев, Диниш Алмейда, Кристиан Гомис, Конър Руан, Дейвид Малембана, Видол Сейменски, Петър Витанов, Иван Арамазов, Кристиан Илич, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Александър Иванов, Георги Минчев

————————————————————————————————————————————

Междувременно продължават записванията за виртуалната екскурзия за мача, организирана от Фенклуб Локомотив Пловдив. Начините за закупуване на талон са четири:

– Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД – BG98IORT80481055795100;

– На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание: “Талон за Виртуална екскурзия”

– По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd като оставите бележка “Талон за Виртуална екскурзия”.

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив или на имейл “Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.” и ще получите персонализиран талон за екскурзията.

Main Menu