Александър Тунчев пробва нов Езе в Локомотив

28 Мар 2021 08:49

Нов футболист тренира с Локомотив Пд от няколко дни. Той носи фамилията на доскорошния любимец на феновете Стивън Езе, но идва от Англия. Икечи Езе е част от състава на аматьорския Рилски спортист, който също е издържан от Христо Крушаски.

Той играе като вътрешен халф и е направил отлично впечатление на своя треньор Владимир Иванов. Фугата го е препоръчал на някогашния си съотборник в шампионския състав на „черно-белите“ Александър Тунчев.

23-годишният футболист впечатлява с отлична физика и умение да пази топката и да печели единоборства. Преди да бъде одобрен в Рилски спортист, той бе за кратко на проби и в Локомотив Сф в края на 2020 г. В Англия Езе е бил част от шестодивизионния Брейнтрий Таун и от седмодивизионния Ситингбърн. Интересното е, че братът на Икечи – Еберечи Езе прави доста по-впечатляваща кариера. Той е младежки национал на Англия и неотдавна се присъедини към елитния Кристъл Палас, който брои за правата му 17 милиона паунда.

„Ще го наблюдаваме и ще преценим как да действаме с него“, коментира Александър Тунчев.

Той ще пусне Икечи Езе в днешната контрола със Славия. Ако момчето се представи добре, най-вероятно ще бъде поканен от лятото да се присъедини за постоянно към Локо и да подпише професионален договор./Мач Телеграф

Main Menu