Крушарски награждава Тунчев с нов договор

19 Апр 2021 18:44

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще предложи нов договор на старши треньора Александър Тунчев, твърди "Тема Спорт". Младият наставник пое "черно-белите" през ноември миналата година, след като Бруно Акрапович напусна в посока ЦСКА. Настоящият контракт на Тунчев като старши треньор е до лятото. Собственикът Христо Крушарски обаче е силно впечатлен от работата на бившия национал и ще му предложи нов договор. Два кръга преди края на редовния сезон Локо е на второто място.

Преди година заради предстоящия финал за Купата с ЦСКА, която впоследствие отборът спечели, Локо остана едва пети в шампионата, като взе само 3 точки в плейофите. "Моят договор не е проблем. Може и до лятото да е, но пак казвам, не е най-важното", лаконичен бе Тунчев.

Според запознати младият наставник ще получи и подобрение в условията по новия контракт, но те ще са минимални. Крушарски е преценил, че от финансова гледна точка е по-добре да задържи Тунчев, отколкото да търси друг треньор. През есента бившият защитник на Лестър ще се сдобие с УЕФА Про Лиценз.

Main Menu