Печат на тази страница

Марсел: Много съм щастлив, че вкарах първия си гол

25 Сеп 2021 18:23

Едно от новите попълнения на Локомотив Пловдив Венсан Марсел отбеляза при дебюта си в пловдивското дерби. Той сподели емоциите си след равенството 1:1. Марсел заяви, че мачът между Локо и Ботев е една лудост.

„Направихме добър мач. За мен това е първото дерби. Много съм щастлив, че играх в него и вкарах първия си гол. Искам да правя това и в другите мачове“, каза Марсел.

„Преди да дойда в България не знаех много, но за първи път когато говорих с моя мениджър, той не спря да говори за този мач. Този мач е една лудост, страхотно е. Привържениците са невероятни“, продължи той.

„Това е моето първо дерби. Няма да е последно. Нямам търпение да видя и следващия мач. Чувствам се добре. Имам добра мотивация. Страхотно е за мен, че бележа, както и за отбора. Надявам се да го правя всеки мач.

„Първото полувреме бяхме добри, но не бяхме достатъчно агресивни. След като треньорът говори с нас, започнахме да правим това, което той искаше. Бяхме по-агресивни и взехме една точка от това дерби. Опитваме, работим, за да дадем най-доброто от себе си“, каза още Марсел.

Main Menu