Печат на тази страница

Тунчев: Съжаляваме, че изпуснахме победата

25 Сеп 2021 18:46

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че тимът му е заслужавал победата. По неговите думи „смърфовете“ са доминирали, след като получиха гол в мрежата си и съжаляват, че завършиха наравно 1:1.

„През първото полувреме мачът беше равностоен. Ботев се възползва от едно статично положение и вкара гол. След това ние доминирахме и може да съжаляваме, че изпуснахме победата“, каза Тунчев.

„Имаше може би леко напрежение в играчите, някои играха за пръв път това дерби. Ние искахме с втория пас да придвижим играчите напред. Казах на полувреме, че трябва да се успокоим и да търсим нашите ситуации“, продължи той.

„Днес просто Лукас Салинас нямаше ден и трябваше да направим промяна. Венсан е много добър футболист. На него му трябва време, за да навлезе във форма и ще ни от полза. Имаме двама много добри и равностойни вратари. Аз се консултирам и с треньора на вратарите. Малко или много се насъбраха мачове на Илко Пиргов и решихме да направим промяна“.

„Не мога да кажа, че не се опитваме да играем добре. Малшанс в завършващата фаза и това води до това да нямаме повече точки. Ние работим. Виждам, че момчетата се опитват. Още се колебаем, нови момчета. Трябва време, за да се обиграе този отбор“, каза още Тунчев.

„Със сигурност характерът, агресията, са неща върху които постоянно работим и се надявам да се подобряваме“.

Main Menu