Печат на тази страница

Димитър Илиев: Аз съм разочарован, че не успяхме да спечелим

25 Сеп 2021 19:29

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде мнението си след равенството на своя тим с Ботев (Пловдив) в дербито от 9-ия кръг на efbet Лига. Двата тима не се победиха и завършиха 1:1.

“Получихме нелеп гол от статично положение. Второто полувреме започнахме по-добре, имахме изцяло инициативата и контролирахме мача. Аз съм разочарован, че не успяхме да спечелим. Дебнахме се, за съжаление с първото достигане до вратата и с голяма доза късмет те ни вкараха. Второто полувреме не започнахме отбелязахме, имахме и инициативата до края на мача.1 точка е по-добре от нищо.

Кабаков е най-добрият съдия последните години. Не е толкова лесно да се свири това дерби, винаги с всяка една спорна ситуация ще има после проблеми. Не мисля, че е повлиял по някакъв начин. Не съм гледал техния гол, казаха ми, че има засада, но не съм го виждал. И да има, Кабаков не е виновен, а ВАР.

Важното е да сме живи и здрави, да няма контузии. Това е просто една игра, едно дерби - важно е да спечелиш, но трябва да гледаме по-философски. След няколко часа всичко ще е забравено. Важните неща в живота са здравето и семейството”, заяви Илиев.

Main Menu