Печат на тази страница

Крушарски: Aко Боби не изхвърли Неделчо Михайлов, ще му дам акциите на Локо Пд

21 Окт 2021 17:32

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира изключително остро последното решение на спортно-техническата комисия към БФС, която премести двубоя от осминафиналите за Купата на България да се играе на стадиона в кв. „Надежда“ от 15 часа на 26 октомври (вторник).

Крушарски започна със следното обръщение: „Ама то, въобще има ли такава комисия. Говорих с един шеф на комисията, доколкото знам, Неделчо Михайлов и той ми прехвърля топката на Професионалната лига. Доколкото съм по-информирам, защото съм стара кримка, разбрах, че той вчера е казал в Нова телевизия, че „какви са тези Локомотив Пловдив да ги питам тях“. Ако този елемент не знае какво значи Локомотив Пловдив, аз му казах, че ще помоля Боби да го изхвърли, защото иначе аз ще преустановя участието си и ще дам акциите на Локомотив Пловдив на Неделчо Михайлов.“

„Вече ми писна от тази неразбория. То вече е решено. Каква промяна може да се случи?!“

„Крушарски се използваше до момента, а вече не е необходим. Аз съм поредният, който е от страната на булката“, добави собственикът на Локомотив Пловдив.

„Къде е промяната? Къде е промяната? Винаги малките камъчета са обръщали каруцата. Да са живи и здрави. Може да направя един номер и да играем продълженията и дузпите на свещи на този стадион. Да, ще направим романтика, ще направим и серенада, за да бъде по-интересно.“

„Това е подигравка с хората, които си харчат парите за футбола. Това вече преля чашата на търпението. Аз станах за подигравка. Какви промени ще има? Пременил си Илия пак в тия. Съжалявам, че повярвах на думите преди конгреса. Ако знаех, че на този конгрес няма да има програми, щях да се кандидатирам и да ги отвея като циклон“, каза още Христо Крушарски.

Свързани статии (по етикет)