Димитър Илиев: Целият отбор прояви характер

26 Окт 2021 17:16

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде мнението си след мача с Локо (София), в който пловдивския тим надделя. “Смърфовете” се наложиха с 2:0 като гост и продължиха в следващата фаза на турнира за Купата на България. Илиев вкара първия гол при успеха.

“Не мисля, че беше един от най-добрите ни мачове, но създадохме 2 чисти ситуации. Не започнахме добре, Локо (Сф) имаше малко пространства. На полувремето гледахме някои неща. Първият гол ни успокои. Инстинктивно се върнахме по-назад, но имаха някои ситуации и те, за щастие не успяха да отбележат.

Допуснахме преди няколко дни подобен гол в 46-47 минута и със сигурност влияе. За щастие ние бяхме добре организирани. Целият отбор прояви характер. Трябва да се стъпи мъжки, да проявим характер. Няма значение кой ще е следващият ни съперник, важното е да играем в Пловдив.

4 мача - 3 победи и един равен, мисля, че се доближаваме до формата си. Просто трябва да играем по-спокойно. Трябва да играем с по-голямо самочувствие, имаме добри футболисти на всички постове, просто трябва да вярваме повече в себе си.”, заяви капитанът на Локо (Пловдив).

Main Menu