Георги Минчев: Трансферът ще дойде, ако не мисля за него

24 Ян 2022 11:14

Нападателят на Локомотив Пловдив Георги Минчев изпрати една успешна 2021 година и е логично сега името му често да се свързва с трансфер в чужбина. Футболистът стартира добре и в контролите и успя да се разпише и в спаринга с дублиращия отбор, а онзи ден и срещу Марица. 26-годишният национал говори пред в. „Мач Телеграф“ за амбициите, за мотивацията си и за това върху какво е концентриран в момента.

"В момента мисля изцяло за това да направим хубава подготовка. Днес (б. р. - вчера) сме почивка, а утре (б. р. - днес) заминаваме за лагер в Сандански. Надявам се да изиграем добри контроли, да продължим да тренираме сериозно и да сме във възможно най-добро състояние за старта на сезона. Преди година имах някои проблеми и не можах да се подготвя по най-добрия начин, но сега всичко е наред и се чувствам добре.

Старая се информациите за трансфер да не ми влияят по никакъв начин. И през лятото имаше такъв период, но в крайна сметка аз съм част от Локомотив и представянето ми на терена за този отбор е най-важното за мен. За себе си съм наясно, че трансферът ще дойде, ако не мисля за него. Подготовката обаче е най-важна. Наясно съм с информациите, които се появяват, но към момента няма нищо конкретно. Както казах, настройвам се за лагера, който ни предстои", заяви Минчев.

Main Menu