Тунчев: Локомотив има качества за седмото място

10 Апр 2022 09:14

Александър Тунчев се е сбогувал с Локомотив Пловдив на сутрешното занимание преди мача с ЦСКА-София. Той и помощниците му Георги Илиев и Красимир Петров са имали дълъг разговор с Христо Колев, оказвайки му пълно съдействие.

„Тръгвам си с благодарност и със сигурност казвам „Довиждане”, а не „Сбогом”, защото не се знае дали съдбата няма да ме върне и отново да работя в Локомотив, който се превърна в мое второ семейство”, сподели Тунчев.

„На първо място искам да благодаря на г-н Крушарски за доверието и подкрепата през цялото време. Вярвам, че отборът има качества за седмото място, тъй като знам какъв потенциал имат тези играчи. Мисля, че те имаха нужда от промяна, рестарт, освежаване…, както казах и веднага след мача с ЦСКА 1948”.

„Годината, които прекарах на „Лаута” като футболист, помощник-треньор и треньор са 10-11 и специално искам да отправя благодарности към феновете, които с невероятната си подкрепа и в хубави, и в лоши дни, буквално са ме просълзявали. Това „Винаги с вас” е рефрен, който звучи на стадиона и след тежки загуби и прави клубът действително много специален”, каза още треньорът пред „Мач Телеграф”.

Main Menu