Илко Пиргов: Нямаме финансови проблеми

15 Апр 2022 19:55

Вратарят на Локомотив Пловдив - Илко Пиргов, коментира нулевото равенство с тима на Арда в мач от 27-ия кръг на родната efbet Лига.

"С оглед на представянето ни първата част, точката е плюс за нас. Грешката при отменения гол малко ни разконцентрира, може би това бе причината да не се представим добре. Второто полувреме изглеждахме по-добре, но след като се лутаме едно цяло полувреме... Щастлив съм, че не ни отбелязаха гол, ще видим накрая дали тази точка е била важна", заяви Пиргов.

"Сменихме схемата, но на вратаря работата е една и съща. Трябва да защитавам вратата и да не допуснем гол. Мисля, че и с двама централни защитници се справяме добре. Г-н Томаш има по-различни изисквания, ще ни трябва време, но мисля, че по-скоро тази точка е добре за нас."

"Добре, че го има ВАР. Може би съдията е млад, не са му се случвали толкова много ситуации. Защото чисто технически топката отива навътре, аз играя с нея, но щастлив съм, че има ВАР. Мачът щеше да отиде в съвсем различна посока", заяви Пиргов относно отменения си червен картон.

"Радвам се, че толкова дълги години се задържах във футбола. Надявам се, докато съм добре, да помагам на отбора. 250 е много и малко. Никога не ми е било цел да достигна някакви мачове, важното е да се представям добре."

"Преди мача излязоха някакви статии, не знам дали бяха за да разконцентрират отбора. Ние финансови проблеми нямаме, последните няколко месеца заплатите се плащат точно, когато са обещани. Цял ден се разправяме с медиите. Искам да успокоя нашите "доброжелатели" - нямаме финансови проблеми", завърши Пиргов.

Main Menu