Александър Томаш: Нещата ще се подобряват

15 Апр 2022 19:59

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели след нулевото равенство срещу Арда, че на играчите им липсва самочувствие, но нещата ще се подобряват.

"Наясно съм какво предстои. Това, което видях през второто полувреме с тази публика и новите собствнеци, мисля, че има предпоставка нещо хубаво да се гради.

Първото полувреме двамата централни защитници подхождаха със страх. Далеко съм още, но с времето ще се подобряваме. Липсва им самочувствие на тези футболисти, но на база това, което се случва в Локомотив, ще се подобряват нещата", сподели наставникът.

"Аз им казах, че не искат да мислят за резултата, седмо място, Европа. Искам да видя кой от тези футболисти иска да носи фланелката на Локомотив, защото това е задължаващо. Вески един, който играе тук, трябва да се раздава максимално и да изпълнява изискванията на треньора", добави Томаш.

"Изчаквам решенията на ВАР и гледам да бъда съсредоточен върху моя отбор.

Аз преговарям с тези хора 7-8 дни. Това, което виждам от тях е, че искат да се работи. Убеден съм, че тези хора, ако направят това, което говорят с мен, всичко ще бъде нормално.

Аз съм човекът, който говори с играчите, така че няма никакви проблеми в съблекалнята", завърши Томаш.

Main Menu