Локомотив посреща ЦСКА 1948 в последен мач за сезона

20 Май 2022 08:07

Отборът на Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948 в последен двубой за двата тима от плейофите в първенството. Срещата започва в 20:00. Пловдивчани загубиха шансове да завършат на седмата позиция след загубата от Берое с 0:1 в Стара Загора. Столичани обаче са само на точка след заралии и още таят надежда за участие в баража за класиране в Лигата на конференциите.

Локомотив играе доста колебливо в плейофите. ''Смърфовете'' нямат победа, а в три от петте си мача не отбелязаха гол. За последно ''черно-белите'' победиха в шампионатен мач на 8 април - 2:0 срещу ЦСКА-София в последния кръг от редовния сезон. 

ЦСКА 1948 навлезе в добра форма в последните седмици, като записа две разгромни победи над Арда и минимална победа с 1:0 над Локомотив Пловдив. Футболистите на Николай Киров обаче взеха само една точка от двата мача с Берое и днес трябва не само да спечелят в Пловдив, но да се надяват старозагорци да сбъркат при гостуването си в Кърджали.

 

Вероятни състави: 

ЛОКОМОТИВ ПД: И. Пиргов; Петрович, Гомис, Бидунга, А. Василев; Карагарен, Витанов, Салинас, Томашевич; Д. Илиев, Боруков

ЦСКА 1948: Наумов; С. Александров, Даскалов, Марин, Лясков; Чочев, Мартинов; Топузов, Г. Иванов, Русев; А. Колев

Main Menu