Томаш: Искам да поставим ЦСКА 1948 под напрежение

03 Окт 2022 10:04

Треньорът на Локомотив Пд - Александър Томаш, е оптимист за изхода на днешния двубой с ЦСКА 1948. Победа може да изкачи неговия отбор на върха в класирането в efbet Лига. Същото се отнася и за "червените" при успех в Пловдив.

"Не гледам класирането. Работим и мислим мач за мач. По време на паузата работихме сериозно и смятам, че имаме своите аргументи. Очаква ни труден мач срещу отбор, който разполага със силни индивидуалности. Съперникът ни се представя доста солидно от началото на сезона, но пък досега никой не ги постави под сериозно напрежение. Затова се надявам и искам ние да ги извадим от зоната на комфорта. Очаквам да видя раздаване и сърцата игра от моя отбор", заяви пред "Мач Телеграф" Томаш.

Наставникът на пловдивчани не скри желанието си Локомотив да играе в евротурнирите следващото лято.

"Нямама спуснати цели, но аз усещам желанието на футболистите да играят в Европа. Аз и моят екип също сме максималисти. Искаме отбор, с който всички да се съобразяват. Мечтите нямат таван. Да, те се материализират в купи и медали, но освен това аз искам да видя сериозно лице и в евротурнирите", добави Томаш.

Main Menu