Локомотив чака бек

18 Ное 2022 08:57

Локо Пд може да обяви в следващите дни първото ново зимно попълнение, разбра „Тема Спорт“. Става въпрос за нидерландски футболист, които преди няколко дни е бил в Пловдив и е преминал медицински изследвания, като е провел и една тренировка със смърфовете. Той е имал разговори с ръководството на клуба и се очаква до няколко дни да даде отговор на предложената му оферта. На този етап името на играча се пази в тайна, като единственото, което разкриха от „Лаута“ е, че става въпрос за 24-годишен краен защитник, който е носил фланелката на сериозен отбор в своята родина.

Това със сигурност няма да е единственият нов футболист в Локо Пд. Очаква се черно-белите да се подсилят поне 3-4 нови имена. На този етап Александър Томаш е изготвил списък със седем играчи от родното първенство, като желанието му е поне двама от тях да бъдат привлечени през предстоящата пауза. Със сигурност минимум двама играчи от чужбина също ще облекат фланелката на пловдивчани.

Не е изключено на полусезона от „Лаута“ да се разделят с 3-4 от настоящите футболисти, но на този етап няма яснота около техните имена.

Всичко около селекцията в Локо Пд ще се решава след изиграването на последния официален мач за годината, а напускащите ще бъдат определени и от това какви техни заместници ще бъдат привлечени.

На смърфовете предстои гостуване на Марек от 1/16-финалите за купата на България. Двубоят е на 27 ноември, неделя, от 12:30 часа. При успех съставът на Томаш ще има визита на 3 декември от 1/8-финалите на победителя от двойката Литекс – Черно море.

Main Menu