Синът на собственика на Лестър направи изявление за бъдещето на клуба

31 Окт 2018 19:55

Синът на загиналия в събота собственик на Лестър Вичай Сривадханапрабха - Айяват, направи изявления чрез клубния сайт, в което увери, че ще продължи делото не баща си.

"Бих искал да благодаря на всички с цялото си сърце за огромната подкрепа. Случилото се ме накара да осъзная колко важен бе баща ми за толкова много хора по целия свят. Трогнат съм от това, че той има важно място в сърцата на толкова хора. Много съм горд, че имам такъв изключителен баща. От него ми бе завещана тази много важна мисия да продължа делото му и възнамерявам да направя точно това. Знам, че ще получа нужната подкрепа за това. Благодарен съм за всичките ви съобщения и мили думи. Отдавна баща ми ме научи да бъда силен и да се грижа за семейството си. Той обичаше своето семейство. Той превърна Лестър Сити в семейство. И нищо не би го карало да се гордее повече от това да види как членовете на това семейство, което той изгради, се подкрепят взаимно в този тъжен период.

Той ме напусна, завещавайки ми да продължа. Ще направя всичко по силите си, за да съхраня неговите големи мечти", сподели Айяват Сривадханапрабха, който досега бе вицепрезидент на Лестър.